CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 26, 2009

:: award ::


anameichi~ thanks di atas award yg diberikn~ w/pun sya lmbat update kn.. sya tsangat lah bz skrg.. maklumlah nk kna buat laporan thnan kpd KSU.. smpaikn ada org yg tk percaya sya bz.. dia kata.. "ye ker org gov bz" cis! cis! ;P
1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda
-dah buat!!!- ;D
2.Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda
anameichi.. siapa dia?! biarlah rahsia atas permintaan dia.. kang kna sound plak ngan dia mendisclose profile dia.. kuang~ kuang~ kuang~
3.Setiap bl0gger hendaklah menyatakan 10 fakta/h0bi diri sendirierr...
::pertama:: saya ni pun "cik" jugk mcm anameichi.. tp status itu akn bertukar dlm berberapa bln lg.. insyallah~
::kedua:: klau anameichi sibok eksperimen cheese cake.. sya sibuk eksperimen cupcakes.. boleh? huahuahua~
::ketiga:: saya ni pun rabun..tp sya pkai contacs.. lalalala~
::keempat:: saye btunang dgn org yg sya syg.. *wink* *wink*
::kelima:: sudah ada kereta sendiri.. SAGA hijau ku
::keenam:: sya suka melancong.. bjalan2.. nasib dok kt audit dlm.. dpt slalu outstation.. yahoooo~
::ketujuh:: keje sbg PJA kt audit dlm KP&IAT..
::kelapan:: sya knal anamechi time sya diploma.. kwan smapi laaa skrg nih.. ;)
::kesembilan:: saya adalah saya.. [nk tiru anamenchi jugk]
::kesepuluh:: akhirnya saya sampai juga ke nombor sepuluh ni.. [tiru gk!!!]
4.Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di bl0g anda
3.aum

2 comments:

Intan Sharina said...

naj,mcm mn k.in nak copy award tu???tak reti!hahahah

Qassam's said...

nama k.wana pn ada gak ker..hehehe soka nyaaaa