CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 11, 2009

:: bila UAD MOA bgambar ::

sperti di entry k.intan

".....siang td aku tsgt la bizi(ble caye k???)tak caya tny la najwa ngan ewa..hikhikhik..kitaorg sempat bergambar dgn semua staf opis..bergmbr tu sbb nak masukkan dlm laporan tahunan..bkn saja2 k..tak der maknanya nak bergambar tanpa tujuan dgn org opis!tp sayangnya gambar tu tak brp cantik,jdnya ada beberapa kerat yang tak berpuas ati gmbr dorg tak cantik, dorg nak ambik lg skali..klu ikut aku, aku dah malas sbnrnya...sbb gmbr aku dah cantik!hahaha..perasan sket bley????jadi,klu tak der arang melintang maknanya selasa depan dorg set time tuk bergambar lg..waduh waduh..letih jgk nak handle bnd ni!klu aku 'ter'bersalin awal camner???....."

ini lah hasilnyer slps sya suruh en photographer MOA tuh editkn gmbar nih.. maybe ada yg tk puas hati lg ngan gmbar nih.. ada yg kata nmpak tk formal lar... tk smart lar... dan ada jugk yg ckap ok lar tuh~ kesimpulannya kna ikut ckap k.za sbb dia yg diberi t/jawab memfinalizekn report sblm bg kt KAD awal bln dpn...

[en zizan; ita; k.ju; k.normah; NAJWA; k.intan; ewa; en mesri; en ghani; en ali]
[k.zab; en somphorn; en din; hjh normah (KAD); k.za; datin; k.zana]


dh setkn selasa nak amik lg.. ok~ ok~ lps en din abis meeting..
jumaat tepat pkul 245pm.. en photographer tleh mencall ngtau selasa tak bleh..
pulak dh~
hmmm.. dia kata khamis boleh.. khamis ada meeting unit.. lps meeting ler gamaknyer..
kita tunggu & lihat hasilnyer~
harap2 gmbarnyer lbh cntik sbb en photographer tlh mencadangkn bergmbar di outdoor..

1 comments:

LifeSaver said...

tgkp kat ctu ok dah...just suh la diaorg pkai smart skema ckit..arrange tmpt duduk ok2 ckit..zip zap..lawa la pic tu..hik3